Periuta de dinti TePe Supreme

TePe
In stoc
Livrare in 48 h
  • Transport gratuit la comenzi peste 300 lei
Cod:
19-62
9,00 lei
  • Cumpara 10 cu 7,50 lei fiecare si economisesti 17%
-
+
Descriere

Periuța de dinți Supreme este o periuță inovatoare și durabilă, dezvoltată de TePe în colaborare cu experți din domeniul stomatologc pentru a îndepărta eficient și blând placa bacteriană.

TePe Supreme are un design de filament pe două nivele. Filamentele mai lungi curăță mai mult între dinți, în spațiile interdentare și de-a lungul liniei gingiilor, în timp ce cele scurte curăță ușor suprafața dinților. Capul periuței este conic pentru ca accesul să fie mai ușor, iar filamentele rotunjite și conice asigură o curățare delicată. De asemenea, are un mâner ergonomic antiderapant și un gât care poate fi înclinat fără încălzire.

Periuța de dinți TePe Supreme este disponibilă în două mărimi: TePe Supreme Soft și TePe Supreme Compact Soft și este potrivită pentru adulți și copii mai mari.

Folosește periuța de dinți de două ori pe zi, dimineața și seara, împreună cu pasta de dinți pentru a menține o igienă orală bună.

Mod de ambalare: 1 x periuta de dinti TePe Supreme blister

Mentiune: pretul afisat este detinat medicilor stomatologi, clinicilor stomatologice si persoanelor juridice. Cumparatorii persoane fizice sunt invitati sa comande produsele de igiena orala de care sunt interesati pe site-ul www.igienadentara.ro

Vezi toata descrierea
Caracteristici
Producator TePe