Cum cumpar

Meniu pagini

Cum cumpar

1. Crearea unui cont

Crearea contului pe website-ul New York Dental este simpla. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi adresa de mail si o parola, sa te loghezi cu Facebook sau contul de Gmail.

2. Selectarea produselor dorite

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos. Apoi, puteti vizualiza pagina Cosului de cumparaturi, unde veti regasi lista de produse existente in cos, veti putea sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, apasati butonul Continua cumparaturile.

3. Introdu detaliile de facturare si transport

Completeaza toate datele necesare pentru procesarea comenzii si alege metoda de plata. In cazul in care doresti sa adaugi alte informatii referitoare la comanda online, nu ezita sa completezi campul aferent sau sa ne contactezi telefonic.

4. Trimite comanda

New York Dental depune toate eforturile pentru ca informatiile din site sa fie cat se poate de corecte. Cu toate acestea, www.newyorkdental.ro nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt exacte, complete sau fara erori. Daca un produs oferit de www.newyorkdental.ro difera fata de descrierea acestuia de pe site, il puteti returna respectand prevederile politicii de returnare a produselor a site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Prin lansarea unei comenzi pe acest site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau email) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

Pentru ca fluxul de informatii sa se transmita neintrerupt, completarea tuturor campurilor din “detalii facturare” este necesara pentru procesarea comenzilor online.

Important

Datorita specificului produselor comercializate, site-ul www.newyorkdental.ro este destinat vanzarii de bunuri catre cumparatori persoane juridice. Cumparatorii persoane fizice nu pot plasa comenzi pe site-ul www.newyorkdental.ro, fiind invitati sa comande produsele de igiena orala de care sunt interesati pe site-ul www.igienadentara.ro