Thermosens Vertex

Vertex Dental
In stoc
Livrare in 48 h
  • La acest produs ai Transport gratuit
  • Transport gratuit la comenzi peste 300 lei
Cod:
Thermosens
480,00 lei
-
+
Descriere

Material injectabil fara monomer (Polyamida), risc scazut la alergii.
Contractie sub 1%
Material cu rezistenta crescuta, usor de lustruit
Se pot realiza proteze totale sau partiale
Se poate folosi in combinatie cu acrilat (Vertex Castapress)

Caracteristici:

  • Rezistent, estetic si confortabil

Rezistenta si confortul ThermoSens-ului sunt dincolo de comparatia cu orice alt material de proteze existente la ora actuala, ThermoSens este un material ce nu contine monomer ideal pentru pacientii sensibili si alergici. Confortul este asigurat de o adaptare excelenta in cavitatea bucala, datorita contractiei extrem de mici, mai putin de 1%.

  • Biocompatibilitate

Nu sunt adaugate ThermoSens-ului alte materiale chimice in timpul procesului de realizare a protezei dentare, incluzand etapa de finisare si lustruire (excluzand cazul in care realizati o proteza cu schelet din ThermoSens si sei din acrilat). Aceasta este o alternativa promitatoare pentru pacientii sensibili la rasini acrilice sau monomeri oferindu-le o proteza fara risc de alergie.

  • Contractie foarte scazuta

Spre deosebire de protezele acrilice care au o valoare medie a contractiei de 8%, ThermoSens a redus aceasta valoare la mai putin de 1%, ceea ce asigura o adaptabilitate foarte buna in cavitatea bucala.

  • Solubilitate

Datorita densitatii ridicate a ThermoSens-ului, lichidele si consumabilele nu pot deteriora suprafata protezei. Acest fapt asigura o minima impregnare a protezei  de-a lungul timpului.

  • Integrarea culorii

Spre deosebire de alti producatori de materiale termoplastice care adauga pigmentul dupa crearea particulelor de nylon, ThermoSens integreaza culorile (pigmentii) direct in procesul de fabricare al materialului prin procesul de mixare. Acest procedeu asigura o distributie uniforma a culorii in produsul finit (proteza). De asemenea acest procedeu elimina riscul aparitiei unor pete sau colorari neuniforme dupa procesul de injectare a materialului.

Vezi toata descrierea
Caracteristici
Producator Vertex Dental