-20

Set de albire CAVEX ABC Masterkit

Cavex
In stoc
Livrare in 48 h
  • Transport gratuit la comenzi peste 300 lei
Cod:
72-030
199,00 lei 250,00 lei
  • Cumpara 2 cu 165,00 lei fiecare si economisesti 17%
-
+
Descriere

Un zambet stralucitor este una dintre cele mai atractive caracteristici ale oamenilor si dorinta de a avea dinti albi este baza unora dintre cele mai cerute tratamente cosmetice la nivel mondial. Cavex a creat Kit-ul de albire Cavex Bite&White ABC Masterkit unde AB&C vin de la “Activate” (activare), “Brighten” (stralucire) si “Condition” (protectie), Urmand acesti 3 simpli pasi, Cavex asigura un tratament de albire foarte eficient, sigur si fara durere. Cu un continut scazut de peroxid de hidrogen si pH normal, acest kit are efecte adverse reduse in procesul de albire, fata de alte produse concurente.

Acest produs este destinat folosirii exclusive sub supravegherea medicilor stomatologi si la recomandarea acestora.

Activarea este primul pas si se face utilizand Cavex Bite&White StainLess. Aceasta pasta racoritoare are doua functii. Are o abilitate exceptionala de a indeparta petele de suprafata si placile permitand produsului de albit sa intre in contact direct cu smaltul. Cavex Bite&White StainLess are si abilitatea uimitoarea de a creste nivelul pH-ului din gura, creand astfel mediul propice pentru ca tratamentul sa actioneze in conditii optime.

Stralucirea este realizata de Cavex Bite&White, un gel demonstrat a fi eficient si pe deasupra sigur cu un nivel de 16% de peroxid carbamid (egal cu 6% peroxid hidrogen). Adaugarea florurii de sodiu ajuta intarirea smaltului in timp ce nitratul de potasiu ajuta in eliminarea unei eventuale sensibilitati. Cavex Bite&White are nevoie doar de o ora de tratament pentru a fi eficient -- nu este necesare sa fie tinut in cavitatea bucala mai mult. Acest lucru evita uscarea smaltului, care de asemenea poate cauza sensibilitate.

Protectia este oferita de Cavex Bite&White ExSense. Cavex Bite&White ExSense elimina rapid si pe termen lung sensibilitatea dintilor datorita continutului de hi-droxiapatita si a gelului de descompunere. Proprietatile unice ale aces-tui gel care accelereaza des-compunerea particulelor ajuta patrunderea hidroxia-patitei. Datorita compozitiei sinergetice a gelului Cavex Bite&White ExSense, hidroxi-apatita patrunde adanc in pori si in micile fisuri din smalt. Aceasta inseamna ca zonele care cauzeaza sensi-bilitatea sunt acum complet sigilate, in acelasi timp un proces de cristalizare ajuta la restaurarea duritatii din-tilor si accelereaza procesul de remineralizare.

Mod de ambalare: Set care contine: 1 tub 50gr(35ml) de Cavex Bite&White Stainless, 3 seringi Cavex Bite&white refill 3ml, 1 tub Cavex Bite&White ExSense 50gr(42ml), cheie culori, cutie de gutiera, instructiuni

Vezi toata descrierea
Caracteristici
Producator Cavex