Scaun endodontie Global 5"

Global Surgical Corporation
In stoc
Livrare in 48 h
  • La acest produs ai Transport gratuit
  • Transport gratuit la comenzi peste 300 lei
Cod:
scaun_global
5.300,00 lei
-
+
Descriere

Scaunul Global a fost proiectat cu o serie de ajustari disponibile pentru ca operatorul sa atinga o postura perfecta si sa beneficieze de suportul necesar pentru cele mai exigente proceduri. Scaunele microchirurgicale Global va ajuta sa treceti de la miscari macro la cele mai fine, pentru a se potrivi stilului dumneavoastra de lucru. Disconfortul gatului, spatelui si umerilor poate fi atenuat printr-un sprijin corespunzator al corpului care sa va permita sa faceti miscari fine ale incheieturilor si mainilor. Odata reglat, scaunul Global poate fi blocat pentru a pastra pozitionarea individuala.

Spatar

Inaltimea spatarului este reglabila. Pozitia spatarului se regleaza pentru a oferi postura ideala si suport lombar.

Sezut

Sezutul se regleaza pentru a oferi postura ideala si suport lombar. De asemenea, se poate regla si inclinarea sezuluilui, iar reglarea inaltimii scaunului se realizeaza cu ajutorului unui piston cu gaz. Inaltimea scaunului: reglabila de la 406 mm pana la 533 mm.

Manere

Cotierele pivoteaza si se regleaza pe inaltime, in interior sau exterior pentru a se potrivi stilului de lucru. Bratele se pliaza inapoi pentru acces usor si depozitare compacta.

Vezi toata descrierea
Caracteristici
Producator Global Surgical Corporation